Postcode iDEAL

Accepteer iDEAL betalingen in uw webshop voor maar € 0,29 per transactie. Zonder abonnement, geen andere kosten. Gratis uitbetalen.

Het laagste tarief

Postcode iDEAL biedt het laagste tarief van Nederland. Verwerkt u meer dan 200 iDEAL transacties per maand? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Transparant

Postcode iDEAL houdt het graag overzichtelijk. U betaalt uitsluitend per transactie, dus geen abonnements-, aansluit- of andere bijkomende kosten.

Platform

Gaat u op uw platform klanten aansluiten op Postcode iDEAL? Dan is het wellicht interessant om resell partner te worden. Neem contact op voor meer informatie.

Real-time inzicht

Transactieoverzichten snel in te zien, eenvoudig naar Excel of CSV-formaat te exporteren en uitbetalingen op ieder gewenst moment.

Gratis automatisch uitbetalen

Gratis 2 keer in de week automatisch uw openstaande saldo uitbetaald. Wilt u een hogere frequentie? Vraag naar de mogelijkheden

Terugbetalen

Met één druk op de knop uw klant terugbetalen voor € 0,25 per terugbetaling.

Eenvoudig

Met behulp van de plugins start u direct met de implementatie of maak gebruik van de API.

Standaard protocol

Neemt u nu iDEAL af van ABN Amro, ING, Rabobank of een andere bank? Dan kunt u zonder implementatie kosten, eenvoudig overstappen.

Volledig redundant

De servers van Postcode iDEAL zijn redundant uitgevoerd. Als er een systeem uitvalt wordt automatisch overgeschakeld op het andere. De beschikbaarheid van iDEAL is hiermee maximaal gewaarborgd.

Veiligheid & zekerheid

Postcode iDEAL is een product van PostcodeGarant B.V.
PostcodeGarant is een door Currence B.V. gecertificeerde betaalinstelling en beschikt over een vrijstelling van De Nederlandsche Bank. Wij voldoen aan de hoogste technische standaarden, al onze systemen zijn redundant uitgevoerd waardoor een maximale beschikbaarheid van onze diensten wordt gewaarborgd. Al uw gegevens staan op servers in Nederlandse servercenters, ISO 27001 gecertificeerd en optimaal beveiligd.